Pri kraju izrada materijala

By 14 siječnja, 2016 Nekategorizirano No Comments

Predstavljanjem gotovih materijala za strani jezik u struci, na sastancima u Srednjoj školi u slikovitom Zlataru za sektor prometa i logistike, te u Strojarskoj tehničkoj školi Fausta Vrančića u Zagrebu za strojarsku struku, primakla se kraju druga aktivnost projekta  – izrada nastavnih materijala za strani jezik u struci.

U Zlataru su stručnjaci za jezik – Vlasta Juričinec i Adrian Beljo za engleski, te Lucia Miškulin Saletović i Josipa Koropatnicki za njemački – predstavili nastavne materijale za promet i logistiku. Lekcije su stručno i metodički razrađene te su nastavnici sigurni da će biti zanimljive učenicima. Dio materijala predviđen za online i interaktivni sadržaji su u izradi. Dodat će se i rječnik u digitalnom obliku. O platformi za učenje i načinu izvođenja dijela vježbi izlaganje je imao informatičar M. Janković. Nastavnici će jednostavno kreirati grupe i registrirati učenike, te omogućiti učeniku pristup priručniku.

 

 

Za strojarsku struku izlaganje u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica izlaganje su imale Ivana Špiranec i K. B. Meštrić za engleski, te Tihana Hoster i Sanja Đolonga za njemački jezik.

Nakon lekture, recenzija i uređenja materijali će biti poslani na tisak. Nastavnici su zadovoljni što će imati sistematizirano gradivo stranog jezika u struci, a posebno im je zanimljiv digitalni oblik i interaktivni sadržaji koji će modernizirati nastavu.

 

 

Leave a Reply